Sunday, 12 January 2014

hello 2014

HALLO 2014 :D
latepost lagi nih,,udah lama banget gue ngga posting di blog ini :D ngga kerasa banget yaah udah tahun 2014 aja nih..
apa aja sih cita2 kalian di awal tahun 2013 lalu dan sekarang udah terwujud??
kalau gue sendiri orang nya ngga pernah punya target yg tinggi2 yg mesti di capai,,kadang apa yg gue dapet tahun ini gue ngga pernah bayangin di tahun lalu..
jadi apapun yg gue lakuin di setiap hari nya ya gue lakuin dengan maksimal apapun hasil nya..
tahun ini alhamdulillah gue udah punya bisnis sendiri di "per-online-an" (hahaha) ya masih kecil2an lah tp udah bisa menghasilkan,,dan bisnis gue ini ngga pernah gue targetin di tahun sebelum nya..
tapi yg penting gue bisa jadi orang yg lebih baik lagi di tahun yg baru ini,,dan bisa semakin membanggakan orang-orang yang gue cintain,, terutama my mommy... amiiinnn :D

dan seperti nya di tahun 2014 ini gue makin di sibukan sama beberapa kegiatan baru hihihihihihi.. dan ngomongin soal kerjaan,,bisnis gue ini adalah suatu pekerjaan yg bikin gue enjoy banget buat ngejalanin nya walau pun ngga mudah juga sih tp gue seneng lakuin nya..

karna yg nama nya pekerjaan,,apapun itu,,pasti ngga ada yg mudah.. ada suka pasti ada duka nya..
yg paling penting kita harus menjani dengan hati dan selalu merasa bersyukur..

dan ini senyuman gue di pagi hari sebelum "berperang" dengan kegiatan yg "seabrek" hahahahaha..
have a nice day,,have a nice year for all friends :D









 *muka sok cute* :p
 dan ini bonus foto bareng ponakan gue yg selalu pengen muncul depan kamera..

 onyahandmade necklace // pants : 1dayfullcolor // handmade bag : @rikadaniel // fabric bangle : 1dayfullcolor // watches : casio

what do you think about my outfit on this post??  
Do not forget to leave your comment ^^

64 comments:

  1. i love the outfit and your hair!
    your niece is so cute :)
    xoxo Rose
    Bogibo

    ReplyDelete
  2. hahahaha lucuk :D
    aku suka celananya :))
    would you like to follow each other? let me know, I'll follow you immediately :))

    nunkhalida.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. You're so beautiful! I love your outfit! It's so cute x)

    Thank you for your nice comment on my blog! I follow you! Let's follow each other and keep in touch sweetie!

    macabrefledgling.blogspot.cz
    ✿ Rinako ✿

    ReplyDelete
  4. Happy new year.... cute look and such fun outfit!
    http://sepatuholig.blogspot.com/
    IG @gracenjio

    ReplyDelete
  5. luccu bingitss pink pink hihi love your harem pants!


    www.anisacrament.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  6. waah! i like your pinky outfit!
    good luck in your business dear ( ; i'm gonna start one too
    ( :

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you,,sukses juga buat dirimu yaa dear ^^

      Delete
  7. Lucu banget tasnya<3
    Anyway thankyou for your sweet comment on my blog!

    fashionpuddings.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. you look so cute dear :D

    WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  9. You're looking so cute in pink dear!
    http://www.fashionhypnotised.com/

    ReplyDelete
  10. you look amazing!!
    love your glasses!! <3

    xoxo
    http://tastemycloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Cute outfit! I love pink and you look great in pink :) Nice blog dear, mind to follow each other?

    Join my Mini Giveaway, win lots of cute and pretty fashion stuff. Open worldwide till January 27th. Click here.
    Cheers,
    Karina Dinda R. ♥
    BLOG | TWITTER | INSTAGRAM

    ReplyDelete
  12. hello darling, u have a great blog, wouldu like to follow each other on gfc and facebook??? I akways follow back
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  13. SUPER LOVE THE OUTFIT :)
    love reading your blog, It's very refreshing and genuine and I really appreciate that :)

    SOMETHING REAL SERIOUS

    ReplyDelete
  14. Fabbb! Shall we follow by facebook and bloglovin?
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    ReplyDelete
  15. Wonderfull look dear! Beautiful colors! Thank you for visiting my blog! Do you want to see my last post?
    Tartan & Animalie Jacket

    ReplyDelete
  16. Love your pants, so eye-catching.

    sarahrizaga.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Thanks so much for visiting my blog dear! I am now following you on BLOGLOVIN. Please feel free to follow me back if you want!

    http://www.fahionhypnotised.com/

    ReplyDelete
  18. Love your outfit! It is perfect and you look cute and stylish!

    xx Cissy
    idreamofbunnies.com

    ReplyDelete
  19. combination of cute and sexy! awesome
    nice to know you anyway :)

    ienaabsharina.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. love the print of your pants! would you like to follow each other?
    xoxo
    dailyfashiondream.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Love this.
    You're so beautiful.

    www.thatgurlsolomon.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. bright pink isn't a common colour for traditional patterns but you did it so well!

    ReplyDelete
  23. so much inspiration! Follow you

    www.supongoestilo.blogspot.nl

    ReplyDelete
  24. SO CUTE


    http://iamaleena.blogspot.com.au/

    ReplyDelete
  25. Beautiful pictures ! <3

    http://linde-lo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Really cute dress :)

    Hugs
    Svetlana from Lavender Star

    ReplyDelete
  27. Very cute!
    http://www.fashionhypnotised.com/

    ReplyDelete
  28. Hello Sonya, thank you for visiting my blog. Anyway, i followed you via GFc, i hope you will follow me back :)

    Visit me:Blossoming Wallflower

    ReplyDelete
  29. Love all in your outfit!

    http://www.juliechagas.com/

    ReplyDelete
  30. love it dolllll!
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    ReplyDelete
  31. Nice post dear! Thank you for visiting my blog! Do you want to see my last post?
    Fur coat by Elisabetta Franchi
    Zara skirt

    ReplyDelete
  32. Love your colorful look! Adorable necklace!

    ReplyDelete
  33. thank you for stopping by, never get bored to see this blog!
    you have one follower babe :)

    http://ienaabsharina.blogspot.com

    ReplyDelete