Wednesday, 27 January 2016

Mono Grid

Hellooo guyss :) dua hari lagi menuju weekend nih, apa rencana weekend kalian minggu ini? :) aku sih belum ada rencana apa2, sepertinya aku akan stay di rumah buat ngerjain beberapa blogpost yg ketunda hahaha :)
Anyway guyss, tentang outfit kali aku pakai outfit monochrome dan touch of red on my bag, pattern top ku kali ini Grid atau Square, nah kemaren aku udah bikin artikel di WhatWeLike.co tentang 'how to mix and match' item grid kalian :) Silakan di baca disini yaa :
 
https://www.whatwelike.co/blog/989/trend-alert-mono-grid
 











with KIKO
with DINAN
 with KAK SURYA
 
Dan outfit ini aku pakai waktu aku meetup dengan teman2 dan juga menghadiri sebuah beauty-event di sebuah mall. I went to Estee Lauder Launching Party for their new color lipstick by CLOZETTE :) and I got some of their products that i'll make a review very soon :) Selain itu disana aku juga ketemu (actually ngga ketemu langsung tapi aku cuma ngeliat sekilas) dengan seorang ibu yg kece dan gaul bernama Winda hihihihi. 
Beberapa hari setelah itu ia mengirimkan aku email untuk di wawancara seputar fashion yg akan ia post di blog nya yg bernama Emak Gaoel, dan kemaren aku dikasi link blog-post nya, aku baca nya sampe terharu loh aku seneng banget. Kata2 yg di tulis Emak Gaoel bener2 indah dan kasih mood boster buat aku, i feel honored, seneng banget kalau bisa menginspirasi dan memberi sedikit semangat buat semua teman2 yg membaca blog-post nya :) Dan berasa makin semengat buat terus nulis dan tentu nya OOTD hehehe :) Terimkaasih banyak mba Winda :)

So yeah, kalian bisa baca blog-post Emak Gaoel disini yaa :
 




Me with Chianty, sempet foto bareng waktu ketemu event :)
See youuu on the next post yaaa guys :) enjoy with my new outfit post ;) 

kisses 
SONYA THANIYA

what do you think about my outfit ont this post??  
Do not forget to leave your comment ^^

Follow me on instagram : @SONYATHANIYA

24 comments:

  1. Wow!

    Great outfit!

    I like it and the pics are amazing!

    Have a nice day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Great top!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  3. What a beautiful look! The top is lush- the peplum and grid print together are just magical :)

    Rachel xx
    http://www.thedailyluxe.net

    ReplyDelete
  4. Amazing look! I love the top and the bag!
    www.alessandrastyle.com

    ReplyDelete
  5. Hello from Spain: great top. Fabulous bag. Keep in touch

    ReplyDelete
  6. Cute top!!<3

    Regards,
    a-cupofrain.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. you look great, inspiring =)

    http://allaboutdaveyjones.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Like your blouse :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    ReplyDelete
  9. what a great picture kak! I want to meet you some day hehehe you so cool!!

    Lots of love,

    Sylvi Says Hello

    ReplyDelete
  10. what a great picture kak! I want to meet you some day hehehe you so cool!!

    Lots of love,

    Sylvi Says Hello

    ReplyDelete
  11. Nice outfit Onya! <3

    Kindly visit my blog,
    BEHIND THE FABRIANNE’S
    Thank you :)

    ReplyDelete
  12. love your outfit sooo much! very good styling <3

    KIKO,
    http://rizmr.blogspot.co.id

    ReplyDelete
  13. Love the hat and your makeup. You look very pretty!!

    http://banging.pt

    ReplyDelete
  14. You guys look awesome! Love how your lips match the bag. So cute as always.
    www.streetmadonna.com

    ReplyDelete
  15. awesome look, love your top <3

    Capturing Life Memoirs | aimeebustillo.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. cute top <33

    cheer, michelle ~ http://livedreammagic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. love your style hun! the top suits you well with the red lip :)
    www.samanthamariko.com

    ReplyDelete
  18. such a lovely peplum top!
    you look divine!!!!!!!

    http://modaodaradosti.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  19. you have an amazing style!! I really love the top and hat! x

    http://lifeofacameo.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  20. you have an amazing style!! I really love the top and hat! x

    http://lifeofacameo.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  21. Lovely outfit! Your photos are amazing! .xx

    www.fayeisabella.co.uk

    ReplyDelete
  22. Gorgeous My Darling:)
    Thanks for Sharing:)
    Have Great Day❤️
    Check please,my New Special Review about our Anniversary with my Hubby:)
    Kisses Hugs

    ReplyDelete